Kun je niet kiezen en wil je het verschil maken voor de hele school? Kom dan werken op de Sint Nicolaas in Lierderholthuis!

Sint Nicolaas is een katholieke basisschool. Op 26 augustus 2019 starten wij met 52 leerlingen. We maken gebruik van een nieuw, modern schoolgebouw en moderne leermiddelen. We zijn de dorpsschool die voor de verbinding zorgt in Lierderholthuis. Daarnaast staan wij middenin, en zijn wij onderdeel van de wereld. Vanuit geza-menlijke verantwoordelijkheid kennen en zien we alle kinderen. Op onze school voel je de betrokkenheid en de saamhorigheid. Jong en oud speelt en leert met elkaar.

Je wordt onderdeel van een klein team van 4 leerkrachten en 2 onderwijs-assistenten. Speerpunten voor de komende jaren zijn begrijpend luisteren/ lezen, gepersonaliseerd leren en verstevigen van het TOM onderwijs. We zijn bezig met het ontwikkelen van eigenaarschap bij de kinderen. Dat betekent dat we samen met kinderen en ouders leerdoelen bepalen en dat kinderen de verbinding leren maken met hun toekomstplannen. Zie voor meer informatie onze website: www.bssintnicolaas.nl.

Wij zijn met ingang van 1 augustus 2019 op zoek naar een leerkracht voor de duur van 1 schooljaar, wtf 0,6 met eventueel extra dagen inzet werkdrukverlichting,

Jij biedt ons

  • Flexibiliteit
  • Een open, frisse en kritische blik bij het meedenken over mogelijkheden om het Onderwijs Anders concept te verstevigen.
  • Je bent een teamplayer en je voelt je verantwoordelijk voor alle kinderen in onze school.

Wij bieden jou

  • Lieve leuke kinderen, fijne ouders en een gezellig team.
  • Wij geven gewoon, goed onderwijs. We waaien niet met alle winden mee, we doen wat goed is voor onze leerlingen.
  • Je werkt op donderdag en vrijdag ochtend in groep 1-2-3 en op vrijdag middag in groep 4-5. Daarnaast werk je een dag (in overleg) in groep 6-7-8. Daarnaast kunnen we je nog extra werkdagen aanbieden door de inzet van werkdrukverlichtingsgelden.
  • Een professioneel, gezellig onderwijsteam Sint Nicolaas-Kubus met 12 collega‚Äôs.

Informatie opvragen bij: Marja Tijs [directie.nicolaas@catent.nl, telnr. 0572-392017) of kijk op www.bssintnicolaas.nl. Reageer voor 7 juni 2019 en stuur je cv en motivatie via directie.nicolaas@catent.nl